2013. szeptember 21., szombat

25. Fejezet [FINAL]



[*]

A ház kongott az ürességtől, egyedül csak a grafit sercegését lehetett hallani. Erősen koncentrálva véstem a már sok-sok kihúzással díszített lap felületére. Az eleje meg volt, bárhogy is néztem, viszont a második mondattól már gondjaim voltak. Nem tudtam megfogalmazni a mondanivalómat, nem tudtam leírni mindazt, amit le akartam volna. Egyszerűen nem ment, és ez már kezdett megőrjíteni.
– Reménytelen vagyok – motyogtam csalódottan, miután a következő neki kezdett mondatot húztam ki. Az elején még számoltam, hogy mennyit rontottam, de mostanra már feladtam. Túl sok volt, s az újraszámolással nem szerettem volna még inkább a porba tiporni a kreativitásomat. Lehet, nincs is erre szükség? Egyszerűen csak mondjam meg neki? Nem! Ennyit megérdemel…
Mielőtt még megszállt volna az ihlet, a bejárati zárjának a kattanására lettem figyelmes. Menten összeugrottam, és az előttem heverő lapokat villámsebességgel a kukába gyömöszöltem. A hűtőt kinyitva elé álltam, úgy téve, mintha keresnék valami harapnivalót. Találomra kivettem egy lábost, a pultra tettem. Mindeközben hallottam az előszobából kiszűrődő csörgést és pakolást.
– Baekhyun? – kiabáltam el magam, és levettem egy tányért a polcról.
– Hazajöttem – hallatszódott a válasz. Elmosolyodtam édes hangja hallatán, majd szedtem egy adagnyi vacsorát. Gondoltam kedveskedek kicsit, és mivel én amúgy sem voltam éhes, ezért csak neki melegítettem egy tányérral a kajából.
– Gondolom éhes vagy – mondtam, miután észrevettem, hogy a konyha ajtajában áll. Mosolyogva sétált oda hozzám, s kezeit átfűzve a nyakam körül egy csókot lehelt ajkaimra.
– Hiányoztál – bújt hozzám közel, mire azonnal derekát átölelve magamhoz szorítottam.
– Te is – suttogtam nyakába, bőrére pedig egy hosszú puszit nyomtam. Libabőrös lett, ami azonnal mosolyt csalt az arcomra.
– Kedves tőled, de hazafele jövet már ettem – dőlt neki a pultnak, miután elvált tőlem. Fancsali képet vágva nulláztam le a mikro kijelzőjén lévő számokat, kezeimet csípőre vágva, magyarázatot követelve néztem rá.
– Ezért főztél? – Bármennyire is akartam, arcomon még sem bírtam megtartani a komolyságot, mosolyom ott bujkált szám sarkában.
– Jó, igaz, de kimerítő napom volt, szóval muszáj volt valamit vennem.
– Ez az átka annak, hogy a másik városban kaptál csak munkát – eresztettem testem mellé a kezeimet. Vállát megvonva elém lépett, fejét mellkasomnak döntötte.
– El sem hiszem, hogy már ilyen régóta ott dolgozom – mormolta, s teljesen átölelt. Arcomra kiült a keserűség és a bánat, kétségbeesetten vontam magamhoz. Úgy tartottam karjaim között, mintha soha többé nem tehetném meg.
– Szerencse, hogy péntek van, és holnap nem kell menned.
– Úgy bizony! – simogatta meg a hátamat. – Szeretlek.
– Szeretlek…

Nagyokat lélegezve támaszkodtam bal kezemmel a csapra, míg a jobbal a kés markolatát szorongattam. Komolyan és ridegen szemeztem a tükörképemmel, ami most nem mozdult meg, nem mosolyodott el, ugyanazt a rémült, kétségbeesett arcot mutatva köszönt vissza rám.
– Gyűlöllek – sziszegtem fogaim közül, a pengét pedig a bal csuklómhoz emeltem. – Mivel neked nincsenek érzéseid, ezért úgy nem tudok fájdalmat okozni – ziháltam, a kést pedig a bőrömbe nyomtam. Felszisszentem, ahogy az éle belevágott a kezembe. – Remélem, érzed te is! Érzed a kínt, amin én megyek keresztül nap, mint nap! Mert igen, hasonló érzés az, ami engem gyötör állandóan. Úgy belenézni Baekhyun szemébe, hogy tudom, már csak napjaim vannak hátra, őrjítő és idegtépő! Miattad… – húztam végig a kést, minek következtében még mélyebbre ment és még több fájdalmat okozott. Titkon reménykedtem, hogy ütőeret nem vágok el… de egye fene, ha én meghalok, jön velem ő is! – Ha te nem lennél, semmi baj nem lenne! Tűnj el az életemből, nem akarom, hogy bármi közöm is legyen hozzád! – Hangomat felemelve egyenesen a tükörbe kiabáltam, a kést pedig kiejtve a kezemből, a mosdó szélére támaszkodtam. Lepillantottam a sebre, ami jó nagy volt, és mély. A vérem patakként csordogált a lefolyóba, de nem fordítottam erre különösebb figyelmet. Fájjon csak, égjen, nem érdekel!
– Na, még mindig nem jössz elő? – morogtam tükörképemet bámulva, majd ép kezemmel a saját arcom mására csaptam. Tudtam jól, hogy hall, érez mindent, és az bosszantott leginkább, hogy egyáltalán nem foglalkozott most velem. – Ha leszúrom magam, akkor sem tűnsz fel, hm? – próbálkoztam újból.
Hosszú, kínkeserves perceket vártam, fejfájás és rosszullét kíséretében, de nem bújt elő még egy pillanatra sem. Vagy nem hitt nekem, vagy nem érdekelte, hogy mit csinálok magammal. De ez az ő teste is, szóval…
– Jól teszed! Ne is lássalak soha többet, baszd meg! – Idegesen távolodtam a tükörtől, miközben az akasztóról lekaptam egy kisebb törölközőt, amit a csuklóm köré csavartam. Minden piros színben pompázott előttem; a mosdó, a tükör, a járólap, és a ruhám. Egy mosoly szökött arcomra, mikor észbe kaptam, hogy ez az ő vére is. A pamut anyagot menten a földre dobtam, ezáltal a piros nedv újból kibuggyant a hegből. Egy másodperc erejéig büszke voltam magamra, az arcomra húzódó vigyor még inkább ezt mutatta. Fájdalmat okoztam neki. Sikerült…

– Mi ez?!
– Micsoda? – próbáltam kihúzni Baekhyun szorításából a kézfejemet. Dühösen nézett a szemeimbe, majd tekintetét a csuklómra futtatta. Elszégyelltem magam, ahogy megláttam a tegnapi napom „munkáját”. Fejemet lehajtva igyekeztem kerülni merev pillantását, ám nem hagyta, hogy megfutamodjak előle.
– Mi az isten van veled? – Hanyagul elengedte a kezemet, majd vállaimat megragadva egy picit megrázott.
– Semmi – feleltem halkan, letörten. Annyira el akartam mondani az igazat, de nem tehettem. Nem bírta volna feldolgozni, én pedig nem bírtam volna elviselni azt, ahogy a szemem előtt megy tönkre teljesen. Pár nap… Már csak pár nap… Az alatt az idő alatt még boldoggá kéne tennem, nem pedig azt elérni, hogy aggódjon és idegeskedjen miattam. De hülye vagy, Chanyeol!
– Válaszolj a kérdésemre, hallod? –Hangját felemelve ordított, az egész ház tőle zengett. Meglepett a viselkedése, ugyanis így még sosem láttam őt. Tekintetében a düh és az aggodalom keveredett, arca komoly, ám kétségbeesett volt.
– Te nem tudod, mivel jár az, ha egy másik emberrel kell osztozni a saját testeden – suttogtam erőtlenül, fejemet lehajtva. A szemkontaktus megszakadt, Baek lélegzetét visszafojtva markolta a vállaimat.
– Igazad van, nem tudom – enyhült meg a hangja, immár nem volt olyan durva és erőteljes. – De ezt akkor sem szabadna csinálnod!
– Azt akartam, hogy neki is fájjon!
– Chanyeol…
– Felemészt a tudat, hogy bennem van – szorítottam mindkét kezemet a mellkasomra, a jobb kezemmel még a póló anyagába is belemarkoltam.
– Elhiszem, de ilyet nem tehetsz magaddal. Bármennyire is azt érzed, hogy ez helyes, nem az! Ezzel csak magadnak ártasz. Legyen annyi eszed, kérlek, hogy nem teszel ilyen dolgokat!
– De-
– Ő gonosz, nemde? – bólintottam. – Élvezi, ha látja, hogy szenvedsz… pontosabban érzi. Ezzel csak boldoggá teszed, ahelyett, hogy ténylegesen fájdalmat okoznál neki. Értékes vagy számomra, és belehalnék, ha elveszítenélek. – Jobb kezével elengedte a vállamat, majd tenyerét arcomra simította, s óvatosan cirógatni kezdte a bőrömet. Egy halvány mosoly szökött arcomra. Egy amolyan fájdalmas mosolyféleség.
– Én is belehalnék… éppen ezért tettem azt, amit – bukott ki belőlem végül. Nagyra tágult szemekkel emeltem fel a fejemet, majd összezavarodott arcát látva kifújtam a tüdőmben rekedt levegőt.
– Még is mit jelentsen ez? – araszolt közelebb hozzám, karjait teste mellé ejtette.
– Semmit.
– Kezd elegem lenni abból, hogy folyton csak ez a válaszod mindenre! Együtt vagyunk, együtt élünk, úgy érzem, jogom van tudni az ilyeneket is.
– Sajnálom – húztam magamhoz hirtelen, testemhez préselve erősen tartottam karjaim között.
– Ne legyél ilyen – suttogta csalódottan, majd kezeit a hátamra vezetve belemarkolt a fölsőmbe. Szorosan öleltük egymást, kétségbeesetten szorítottuk a másikat, mintha nem lenne már holnap, mintha erre már nem tudnánk sort keríteni a közeljövőben.
– Sajnálom – ismételtem magam.
– Mindenkinek vannak nehéz pillanatai – nyugtatott ezzel engem, s magát is. Gondoltam, hogy nem pont ez az, amit akart volna mondani, de végül nem kötöttem bele, ráhagytam. Tudom, hogy fáj, tudom, hogy borzasztó vagyok, de kérlek, ne haragudj rám…
– Szeretlek…

Könnyben úszó szemekkel tartottam kezeim között az újabb lapot, amin ismét csak firkák voltak. Az az egy mondat, amit múltkor felírtam, most is ott ékeskedett a papír legtetején. Miért nem tudom folytatni?! Mi a baj velem? Nagy levegőt véve letettem a tollat az éjjeliszekrényre, a lapot pedig a párnám alá csúsztattam, majd fejemet ráhajtottam a puha anyagra. Pilláimat behunyva gondolkoztam, és számoltam. Annyi nap eltelt már, de nem jutottam egyről a kettőre. A kiutakat keresve merengtem magamban, a válaszokért epekedve tornáztattam agytekervényeimet, de minden hiába való volt.
Feladtam.
Tisztában voltam vele, hogy nekem nincs helyem ezen a világon. A sors így hozta, a jövőmet nem alakíthattam tovább Baekhyunnal, az életemet pedig nem élhettem tovább gondtalanul és boldogan. Lehet, valamit vétettem, amiért ezt érdemeltem.
Arra is gondoltam, hogy megállapodást kötök a másik énemmel; egy ideig övé a test, aztán következőleg pedig az enyém. Váltogatjuk, cserélgetjük és így éljük le az egész életünket. Butaság, ugye? Én is így gondoltam utána. Őt a hatalomvágy vezérli, míg én megelégszem azzal, amim van. Az álmaink még csak egymás közelében sincsenek; ő ölni akar, én pedig csak Baek mellett szeretnék maradni. A kettőt lehetetlen összeegyeztetni, ezért is vetettem el azon nyomban a felvetésemet.
Következő ötlet az volt, hogy öngyilkos leszek. Talán ez tűnt a legkézenfekvőbb dolognak az összes eddigi terv közül. Eltűnök én is, és velem együtt ő is. Mindketten meghalunk, a lelkünk talán szétválik és külön utakra tér. Akkor talán… jó lenne minden. Viszont kellett számolnom a következményekkel is; Baekhyun beleőrülne abba, ha ily’ módon veszítene el. Nem tehettem meg vele ezt, ezért ezt is kivertem a fejemből. Tehetetlen voltam, nem tudtam mit csinálni. Valaki segítsen… Nem bírom már tovább! Baekhyun, segíts… kérlek…

– Jézusom – lihegve, verejtéktől csillogó arccal pillantottam a mellettem pihegő fiúra. Elvigyorodott, majd izzadt testemhez bújt.
– Nem akarjuk bevezetni ezt napi szinten?
– Álljunk csak meg – könyököltem fel, s ránéztem. – El sem hinnéd, hogy milyen sok erő kell hozzá.
– Chanyeol – nevetett, majd átkarolt és a mellkasomra nyomott egy csókot. – Megizmosodsz. – Szemöldökét húzogatva felpillantott rám, ám amint meglátta az arckifejezésemet, felröhögött.
– Köszi, szóval nem vagyok eléggé az neked.
– Nem ezt mondtam – nyomta mutató ujját ajkaimra, ezzel belém fojtva az összes szót. – Csak utaltam arra, hogy még izmosabb leszel.
Ujját elvettem a szám elől. – Ebből már nem mászol ki. Tudom én, hogy hogyan értetted, ne magyarázkodj.
– Hülye – sóhajtott, fejét pedig mellkasomra hajtotta, miután visszadőltem az ágyba. Kézfejemet hajára simítottam, nedves, puha tincsei közé túrva játszottam a barna szálakkal.
– Nem akarok holnapot – csúszott ki ajkaim közül a gondolatom, mire másik kezemmel azon nyomban homlokon csaptam magamat. Belesajdult még a csuklóm is, felszisszentem a hirtelen lüktetni kezdő heg miatt.
– Miért? – érkezett a kérdés.
– Egyszerűen csak nem akarom, hogy a napok elteljenek. Szívem szerint most megállítanám az időt, hogy örökre így maradjunk – sóhajtottam.
– Hmmm – búgta a bőrömhöz simulva. – Jó lenne.
– Szerintem is.
– Amúgy, arra jöttem rá, hogy amikor így fekszünk az ágyban, egymáshoz bújva, te sokkal jobban megnyílsz előttem. Sokkal több mindent osztasz meg velem és ez olyan jól esik – lehelt egy puszit a bőrömre. – Bocsánat, hogy múltkor annyira erőlködtem, hogy mond el, mi a baj. Sajnálom. Egyszerűen csak tudni szeretném, mire gondolsz, mi bánt és minek örülsz.
– Ne szabadkozz, megértem, hogy aggódsz értem, ez teljesen természetes – simogattam meg a fejét. – És erre még nem gondoltam… de akkor többet kéne így, együtt lennünk, nem? 
– De – helyeselt. – Köszönöm.
– Még is mit?
– Hogy vagy nekem, hogy létezel. Szeretlek!
– Szeretlek…

Az ágyon ülve szorongattam egy kis cetlit az ujjaim között. Az első mondat volt rajta, és még azok a szavak, amik az imént jutottak az eszembe. Összeszedtem magam, így az összes felesleges, megkezdett lapot kidobtam a szemetesbe, hogy csak ez az egy, aprócska maradjon. Lehet, nem a legsokatmondóbbak, de másképp nem tudtam kifejezni magam. Össz-vissz ennyit sikerült papírra vetnem a milliónyi gondolat közül. Remélem, ebből megérti azt, amit akarok neki mondani.
Kikelve a puha takaró alól, a fürdőbe mentem és a tükör elé álltam. Tekintetem üveges, szomorú, arcom nyúzott volt, szemeim kissé duzzadtak a sírástól. A csap alá dugva a kezemet, alaposan megmostam őket. A csuklómon tátongó sebről leszedtem a kötést, helyére egy újat tettem. Csúnya látvány volt, ahogy gyógyult, folyamatosan gennyezett és néha-néha egy-két csepp vér is a gézbe ivódott. Fintorogva végeztem el az utolsó simításokat rajta, majd amint készen lettem a mosdó szélére támaszkodva néztem magamat.
– Mikor? – Kérdésem csupán ennyi volt, de éreztem, ebből megértette, hogy mit szeretnék tudni.
– Ma éjfélkor.
Sóhajtottam.
– Örökre?
– Örökre.
– Miért?
– Már megbeszéltük. Tartozol nekem. A test kettőnké, ezért nem játszhatod azt, mintha én nem is léteznék. Ugyanúgy jogom van az élettel sodródni tovább, mint ahogy eddig neked volt.
– Nem vagyok képes rá – csóváltam a fejemet, majd lehajtottam és a csempét kezdtem fixírozni.
– Óh, neked nem kell képesnek lenni semmire – kacagott. – Egyszerűen csak éjfél után már nem leszel. Ha akarsz, búcsúzz még el Baekhyuntól addig, mert utána már nem fog érdekelni, hogy mit szeretnél és mit nem.
– Eddig sem érdekelt – emeltem rá a tekintetemet, gyilkos pillantással méregettem a tükörbezárt énemet. Elvigyorodott, viszont nem válaszolt. – Gyűlöllek.
– Nem kérdeztem.
– Dögölj meg! – Mérgemben összeszorítottam az öklömet, majd a mosdótól egy lépést hátralépve erőt vettem magamon, és akkorát belevágtam a tükörbe, hogy az milliónyi darabra tört. A szilánkokon láttam még az ördögi, öntelt mosolyát… boldog volt. 
Baekhyunnak igaza lett.

*– Miért? – nézett rám könnyektől csillogó szemekkel Baekhyun, kezében a papírdarabbal, amit alig tíz perce tettem a komódjára. Reméltem, hogy nem fog felkelni, és úgy el tudok tűnni innen, mintha soha nem is léteztem volna.
Erőt véve magamon ökölbe szorítottam kezeimet, majd odaléptem elé. Közeledésemet nem úgy fogadta, mint ahogy vártam; meghátrált előlem.
– Miatta…
– Ezt nem hiszem el! – Eddig testéhez szorosan simuló karját olyan erővel lendítette neki a falnak, hogy azt hittem, a csontjai ripityára törnek. Megszeppenve, lélegzet visszafojtva figyeltem őt. Nem mertem megmozdulni, pedig az idő igen gyorsan telt, a másodperceim pedig rohamtempóban fogytak.
– Meg kell ér-
– Nem, Chanyeol, NEM! – ordított torkaszakadtából. Kapcsolni nem volt időm, annyira gyorsan történt minden; a következő pillanatban nekem esett. Mellkasomat püfölve zokogott, számomra érthetetlen szavak hagyták el ajkait. A sírás olyan szinten eluralkodott rajta, hogy mondatai egybemosódtak, a normális beszédre már nem volt képes.
– Állj le! – kaptam el csuklóját, miután majdnem felborultam a konyhapult mellett álló szemetesben. Egy másodpercre kibillentettem a bódult állapotából. Fájdalommal teli tekintete csontomig hatolt, a szívem abban a minutumban kettéhasadt.
– Nem vehet el tőlem! – szűrte fogai közül lassan, minden egyes szót jó alaposan megnyomva. – Megmondtam… nem hagyom, hogy ő nyerjen!
– Nem tudunk ellene mit tenni, esélytelen.
– Már miért lenne az?! Te testedben van, űzd ki onnan, fojtsd el magadban, bármi!
– Baek—
– Nem adlak neki oda! – Patakokban folydogáló könnyei megállíthatatlanul záporoztak duzzadt szemeiből, hangja néha-néha megcsuklott, berekedt. Nagyon kibukott, de teljesen meg tudtam érteni. Annyira nem akartam, hogy ez legyen a vége.
– Bár ilyen könnyen menne – motyogtam bágyadtan, reményt vesztve.
Tisztában voltam az esélyeinkkel.
Tudom, hogy Baekhyun is tisztában volt velük. Ennek ellenére még is küzdött ellene.
– Chanyeol… – sóhajtott, és éreztem, ahogy izmai apránként ellágyulnak. Kezei erőtlenül és hanyagul lógtak ujjaim közt. Elengedtem, ellenkezést nem tűrve magamhoz rántottam. Karjaimmal remegve vontam közelebb, fejemet nyakához rejtettem. Forró bőre izzott, akár a parázs, nyakán az ütőere kirajzolódott, látni lehetett, ahogy szívének minden egyes dobbanásával együtt lüktet egyet. Apró csókot nyomtam rá, arra törekedve, hogy nyugtassam őt. Bár tisztába voltam vele, hogy nem megyek ezzel semmire, de muszáj volt megpróbálnom a lehetetlent, hiszen ebben a helyzetben minden apró tett és cselekedet számított.
– Nem hagyhatsz itt.
Hangjából áradt a keserűség, a megtörtség, és a csalódottság. Jobban a testemhez préseltem őt. Szavai után a fájdalom felemésztett, az élni akarás iránti vágyam kezdett egyre inkább alábbhagyni. Nem tudtam, mi tévő legyek, mi lenne a helyes, és mi lenne a helytelen döntés. Megannyi gondolat futott végig az agyamon, majd a legkézenfekvőbb azonnal utat tört magának.
– Ölj meg – suttogtam bizonytalanul, és mielőtt elszakadt volna tőlem, erősebben fonódtak karjaim dereka köré. A levegő megfagyott közöttünk, lélegzet visszafojtva vártuk a másik reakcióját.
– Te sem… te sem gondoltad komolyan.
– De, teljesen komolyan gondoltam. – Hangom határozottan csengett. – Másképp nem tudnék megszabadulni tőle. Ő bennem van, bennem él. Csak a halál segíthet.
– Nem!
– Ne csináld ezt – sóhajtottam. – Nincs más megoldás!
– Biztos… biztos, hogy van…
– Te is tudod, hogy nincs!
– Chanyeol.
– Igen?
– Nem lennék rá képes – fúrta fejét a mellkasomba, miközben pólóm alját görcsösen szorongatta. – Nem akarok olyan lenni, mint ő.
– Ez a helyes – biztattam Baekhyunt, és ezzel együtt magamat is. – Kevés az időnk. Ameddig még lehet!
– Nem…
– De!
Összegyűjtve a maradék erőmet, eltaszítottam magamtól törékeny, reszkető testét és a konyhaszekrény felé fordulva kerestem szemeimmel azt a tartót, ahol a késeket, és az egyéb élesebb eszközöket tároltuk. Céltudatosan léptem kettőt balra, majd kihúzva a jó fiókot, előkerestem a legélesebb pengét a sok közül. Baek mindeközben szabad karomat rángatta, húzta, nyúzta, csak ne tegyek semmi rosszat. 
Nem tudott meggyőzni. 
Elhatároztam magam, és innentől kezdve úgy éreztem, nincs visszaút.
Tettem egy száznyolcvan fokos fordulatot, s amint Baekkel szembe találtam magam, arcomra egy bágyadt mosoly költözött, miközben nyújtottam felé a vágóeszközt. Tiltakozóan emelte maga elé a kezeit.
– A kedvemért, magadért és más emberek érdekében… kérlek!
– Nem – rázta a fejét hevesen. Könnyei újból utat törtek maguknak, amiket serényen próbált letörölni kézfejével.
Ismét nyújtottam felé a kést, abban reménykedve, hogy most már elveszi tőlem. 
Nem így lett. 
Ehelyett inkább ujjait csuklóm köré fonva lépkedett egyre közelebb hozzám, míg olyan távolságba nem kerültünk, hogy a penge tőle is és tőlem is alig pár centiméterre legyen.
– Tedd meg – suttogtam, csillogó tekintetében elvesztem.
Lassan megrázta a fejét.
– Soha.
– Kérlek…
– Chanyeol, értsd meg. Nem lennék ilyenre ké… pes.
~ Lejárt az idő.
Szemei hatalmasra tágultak, száján véve egy nagy levegőt kétségbeesetten meredt íriszeimbe, kezemet elengedve a vállamba mart. Az első másodpercekben nem értettem, majd miután tekintetem az órára, s ezután Baekhyun testére siklott, elvesztettem a józan eszemet. 
0:01.
– Baekhyun! – kiáltottam hangosan, megrémülve. A testébe fúródott kést mihamarabb kihúztam belőle, egyensúlyt vesztett alakját pedig elkaptam. Lábai kezdték felmondani a szolgálatot, ezért térdre rogytam vele együtt. A szúrás egyenesen a tüdeje alatt szakította fel a bőrt és a húst, hatalmas kárt téve ezzel Baekhyunban. Sejtéseim szerint a belső vérzés elkerülhetetlen volt.
– Miért?
– Ne-nem én voltam! – hebegtem könnyáztatta szemekkel, és remegő ajkakkal. A szívem sebesen vert a mellkasomban. Nem bírtam elviselni a látványt, ahogy a bíborszínű paca egyre nagyobb és nagyobb lett a fehér pólóján.
Baekhyun nem halhat meg!
– Tudom – simított arcomra, mire egyből belecsókoltam puha tenyerébe.
Elmosolyodott.
A szívem abban a pillanatban totálisan megsemmisült. Haldoklott, és még is boldogan mosolygott rám. Arcom eltorzult a hirtelen rám törő könnyzuhatagtól.
– Ez így nem— – haraptam alsó ajkamba, nem bírtam folytatni a mondat többi részét. Képtelen voltam rá.
– Szeretlek – mosolygott még mindig.
– Ennek nagyon nem így kellett volna történnie, hallod?! Te nem halhatsz meg, neked élned kell!
– Emlékezz rám, jó? – Kétségbeesett szavaimat ignorálva nézett bele a szemeimbe. Gyönyörű barna íriszei félholtan csillogtak, látszott rajta, már nem bírja sokáig elviselni a fájdalmat. Hevesen bólogatni kezdtem, annak ellenére, hogy ellenkezni akartam. – Ne felejts el, kérlek…
– Sosem foglak elfelejteni! – Könnyeimmel küszködve igyekeztem normális válaszokat adni neki, nem akartam elveszteni a kontrollt. – Neked velem kell lenned, nem hallod? – rázogattam, amint azt vettem észre, hogy pillái kezdenek lecsukódni.
Bepánikoltam.
– Mindig veled vagyok – helyezte tenyerét a szívemre, majd nagyokat sóhajtva összeszorította szemeit a fájdalomtól. – Mindig… örökre
– Ne! Ne! Baekhyun! Baekhyun, hallasz?! – Arcához hajolva konstatáltam, hogy orrán még veszi a levegőt, szóval még nincs minden veszve. – Azonnal hívom a mentősöket!
– Ne! – tiltakozott.
– Élned kell!
– Nélküled nincs értelme…
– De—
– Nélküled semminek sincs értelme… így is úgy is erre a sorsra jutottam volna. Inkább így haljak meg, melletted ebben az istenverte házban.
– Szeretlek! – Mély levegővételem után homlokához érintettem ajkaimat. Pilláimat lehunyva hagytam, hogy könnyeim némán gördüljenek végig arcomon. Annyira hihetetlen volt, hogy nem jutott el a tudatomig az imént lezajlott pár perc. Egyszerűen… képtelen voltam feldolgozni.
– Sze… szeretlek.
– Köszönök mindent – szipogva kezdtem el ringatni testét, miközben görcsösen szorítottam magamhoz élettelen alakját. Nem tudtam elhinni. Nem akartam elfogadni. Érezni akartam még szívének nyugtató ritmusát, lélegzetének minden egyes halk moraját, dallamos hangját és… azt akartam, hogy velem maradjon. Örökre. Csak mi ketten. Soha, senki más rajtunk kívül. Az örökkévalóságig, míg együtt meg nem halunk.
Keserves zokogásom közepette ringattam tovább Baekhyun még mindig meleg testét.
Ez nem lehet igaz. Ilyen nem létezik…
A sok sírástól elkezdett fájni a fejem, a konyhában terjengő tömény vérszagtól már rendesen émelyegtem. Rosszul voltam, de a világért sem engedtem volna el Baekhyunt.
Ő az enyém volt. Hozzám tartozott.
Pillanatok múlva eszméltem csak rá arra, hogy gondolataim összemosódnak, halványodni kezdenek az agyi funkcióim. Meglepődtem, és még jobban testemhez préseltem Baekhyunt. Kétségbeesetten szorongattam őt, nem akartam, hogy bekövetkezzen az, amitől egész életem során tartottam. Sajnos nem tudtam ellene mit tenni, éreztem, ahogy lassan kiveszik mindkét karomból illetve lábamból az erő, és nem hogy Baekhyunt, de még magamat sem tudtam megtartani rendesen. Meginogtam, majd egyenesen a konyha metlakijára zuhantam. Baekhyun teste közvetlenül az enyém mellé hullott, arccal felém fordulva. Elmosolyodtam. Boldog voltam, hogy utolsó perceimben is az ő tökéletességét csodálhatom. Tejfehér bőre még mindig gyönyörű, pisze orra imádnivaló, húsos ajka említésre méltó volt. A legeslegtökéletesebb ember volt a világon, akivel találkoztam egész életem során.
Látásom is ködösült, nem érzékeltem már olyan tisztán a körülöttem lévő dolgokat, mint pár másodperccel ezelőtt. Minden akaraterőmet összeszedve jobban rá koncentrálva vettem csak észre, hogy Baekhyun szája résnyire nyitva volt, pont mintha mondani akart volna nekem valamit. E gondolatfoszlányom kicsalt belőlem egy újabb erőtlen mosolyt. Már ezt is nehezemre esett megtenni.
Csak még egy kicsit… még egy kicsit hagy csodáljam őt!
Idővel szemeim is önálló életet kezdtek élni, az engedélyem nélkül lassan csukódtak le szemhéjaim. Úgy éreztem, testem lassacskán elérni a tehetetlen, bénult állapotot, egyre kevesebb testrészemet sikerült mozgásra bírni. Még nagy vonalakban azonban érzékeltem, hogy mindkét tenyerem Baekhyun vérétől nedves. Ez ismételten felkavart, de már nem jutott el az információ teljes egésze az agyamig. A lelkem feláldoztam, reménykedve egy jobb jövőért, amiben Baekhyun boldogan élhet nélkülem. Az utolsó lélegzetvételemig  tényleg bíztam abban, hogy ez nem történt meg, de mikor az ő mélyről jövő, győzelemittas hangját meghallottam a fejemben, rádöbbentem, ez mindig is a zord valóság volt.

Azok az emberek, akiket szerettem, mind a karjaim között haltak meg. Kétségkívül, nekem nem járt semmi kiváltság az élettől, ennek ellenére folyton a lehetetlenre vágytam.
Abban a pillanatban, Baekhyunt mellett, rájöttem, ennek egy darabkáját még is megkaptam; ha csak rövid ideig is, de boldog voltam vele.




*(2013.09.23.) A csillagozott résztől újra van írva, mivel számomra nem volt megfelelő a befejezés... Túl egyszerűnek gondoltam, egyáltalán nem hozzám való volt. Szerintem lehetett érezni, hogy összecsaptam, csak hogy gyorsan túl legyek rajta. Bocsánat! Első befejezett történetem, úgy hogy úgy érzem, ennyi még belefér x3 Remélem az új vége jobban fog tetszeni, mint az előző!!:)

32 megjegyzés:

  1. Úr isten! Itt bőgök ez normális? :O Eddig két blog volt csupán ami megsiratott pedig már rengeteget olvastam. Az egyik életem legelső ficije volt a második pedig ez :) Most olyan üresnek érzem magam mint amikor végzek egy doramával :( Nem szeretem ezt az érzést. Imádtam ezt a ficit és mindig alig vártam az új részt, de most így belegondolni, hogy már nem lesz több új... nagyon rossz :( Minden hálám barátnőmé, hogy mesélt nekem erről a ficiről én pedig elkezdtem olvasni. Nagyon hamar a kedvencem lett most pedig vége :'( Már csak mikor írta, hogy befejezted rögtön megnyitottam és tiszta könnyes volt a szemem aztán meg alig tudtam elolvasni xD Az biztos, hogy még egy párszor végigolvasom az egészet, mert egyszerűen hihetetlen ez a blog :3 Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk olvasókkal ezt a csodát :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne bőgj - bár ez volt a célom. :P Juj, akkor megtisztelve érzem magam!*-* Én is annak érzem magam ._. Olyan furcsa most, de még is örülök*-* Köszönöm♥ és akkor a barátnődnek is köszönöm*-*:D De aranyos vagy ;;; nagyon jól esik ezt olvasni úristen!! Én köszönöm, hogy olvastad és tetszett az elejétől a végéig *w*♥

      Törlés
  2. 11 529. Azt hiszem abszolút nem véletlen, hogy ennyien olvastak téged. Perpillanat, mert biztos vagyok benne, hogy ez a továbbiakban, csak még tovább fog növekedni.

    Amit leglőször szeretnék mondani, az, hogy: Szívből gratulálok!
    A második: Köszönöm, hogy publikáltad! :)

    Annyira szépen ívelt a történet, olyan pontosan, precízen formáltad meg. Egy olyan mondatod sem volt, amire azt mondtam: Áááh ezt csak most találta ki, spontán jött az egész.
    Sütött minden fejezetből, hogy tudatosan építed, minden mondatod előre megfontolt és hatáskeltő. Végig kézben tartottad, kontrolláltad, sosem szaladt el veled a ló, és sosem forgattam a szemem, hogy oh my god ne ez annyira nonszensz.

    I M Á D T A M!

    Minden fejezetet, minden mozzanatot, mindent. :)
    A Baek Chaenyol jelenetek aranyot és Nobel - díjat érnek, annyira... annyira jól megfogtad az egészet.
    Gonosz Chaenyol meg annyira mmm én kedveltem amúgy, de olyan kegyetlenül visszataszítóan, gusztustalanul negatív személyként tüntetted fel az olvasók számára, hogy csoda :D Hogy miatta kell elhagynia Baeket, hát zseniális :')
    Egyik szemem sír - hogy vége, és ilyen módon - a másik nevet - amiért ilyen remekül végigvezetted a sztorit.

    Viszont, egy kicsit csalódott vagyok. Nekem túl ... túl szép a vége. (tudom, hogy hülyén hangzik :D)
    De ez nem negatív csalódás, olyan köztes :$
    Szóval én totál zokogósra vettem volna a figurát, nekem lelki szemeim előtt végig az játszódott - mióta készítesz fel bennünket, hogy hamarosan vége - hogy előjön gonosz chaenyol és a jó és rossz viaskodik egymással baek összeroppan stb ilyen kis lelki csata.

    Jó én teátrális vagyok, látszik a blogomon, mindenki lelkét megölöm - ehhez értek :D drámai vagyok:$ -

    De rájöttem, hogy ez így szép és kerek. Szomorú és érett. Baekes és Chanes. Imádtam. :') És szörnyen sajnálom, hogy vége lett.
    Azon gondolkodtam közben, milyen lesz majd az utolsó részt írnom és feltennem... nem érzed üresnek, most magad egy kicsit? Milyen érzések vannak most benned? Én félek tőle egy picit.

    És had emeljem ki mégegyszer, amit burkoltan próbálok fogalmazni: FANTASZTIKUS ÍRÓ VAGY! :) Örülök, hogy megismerhettem a blogodat és talán téged is egy picit - nem úszod meg, hogy facebookon ne keresselek meg, viszont várok addig, amíg itt nem válaszolsz meg el nem olvasod az én részem, ami még csak papíron van kész xd hehehe. -

    Na hát... nem tudom mivel zárjak, tök komolyan nyitottam, de a végére kicsit szétestem :DD
    Na akkor mégegyszer: IMÁDTAM, MÉg MÉG MÉG akarod tőled olvasni!!!!!! ˇˇ
    Tisztellek, csókollak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem őszintén szólva meglep, hogy ennyien megnyitották a blogot és elolvasták a történetet:')

      Nagyon szépen köszönöm*-*♥

      Uh, komolyan, csak ámulok és bámulok, hogy tényleg ennyire jól sikerült, és hogy így gondolod!*-*

      I M Á D L A K! :3

      Igyekeztem fokozatosan felépíteni a köztük kibontakozó szerelmet, nem akartam azonnal a közepébe csapni:') Én is kedveltem, egyik kedvenc szereplőm volt :D Köszönöm;;;

      Ilyet sem hallani sokszor :DxD Amúgy őszintén megvallva, mikor még csak tervezgettem a sztorit, a végét úgy képzeltem el, hogy a gonosz Chanyeol megöli Baekhyunt, a jó Chanyeol meg visszaveszi az irányítást pont annyi időre, hogy végezni tudjon magával... Ennyire azért nem akartam brutális lenni, szóval inkább maradtam ennél a kis 'egyszerű' végnél:')

      TE VÉGIG KÍNZOD AZ ÖSSZES SZEREPLŐDET, ÉRZELMI RONCSOT CSINÁLSZ BELŐLÜK, SZÓVAL NEM LEPŐDÖK MEG, HOGY ILYEN DRASZTIKUS VÉGHEZ FOLYAMODTÁL VOLNA XDD:3

      De, őszintén szólva annak érzem most magam ._. Olyan furcsa és nem tudom... Szóval már nem fogok minden hétvégén úgy hazajönni, hogy "úúú már írhatom is a következő részt, és x fejezet van már csak hátra!" Nem, kész, vége, ennyi volt. Furcsa, de valószínű, hogy az elkövetkezendő napokban még nagyon sokszor fel fogok jönni a blogra:')

      KÖSZÖNÖM T_T_T Óh, csak nyugodtan:D Majd mindenképp elolvasom a tiédet:):3 Szóval gyorsan gépeld be!!

      Köszönöm szépen, de tényleg!!♥♥ Nagyon örülök, hogy így, ilyen hosszan kifejtetted a véleményedet!*-*
      jaj teeeee ;w; :* ♥

      Törlés
  3. Ahj jóó. Tudom, hogy leírtam már egy aprócska véleményt személyesen, de gondoltam azért itt is illene megköszönnöm, ha már nekem írtad elvileg a történetet. ^v^ szóval köszönöm, te kis profi~
    és tudom, hogy tisztában vagy vele, hogy mennyire jól írsz, úgyhogy nem akarok soha de soha olyat hallani, hogy 'jajj, te olyan ügyes vagy' mert még ki is röhöglek:')
    Szóval ügyes vagy és büszke vagyok:") minden elismerésem a tied:")♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Husiiim;ww;
      Olyan drága vagy, köszönöm, hogy ide is írsz *-* Igen, neked írtam, és boldogsággal tölt el, hogy tetszett♥
      Ne szórakozz velem, oké? bolond!!
      nyaaa;wwwwwwww; köszönömT_T♥ szeretlek*w*♥

      Törlés
  4. Nem tudom én is motiváltalak-e ha csak egy lehelletnyit is, azzal, hogy azt mondtam a végével kapcsolatban vannak kételyeim, de imádom... esküszöm, ez az első alkalom, hogy azt mondom érdemes volt belenyúlni egy befejezett történetbe.

    Most hatottál rám igazán, most tudom nyugodt szívvel azt mondani: Tökéletes. :)
    Könnyekig hatottál és ezt köszönöm szépen.
    Csók <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félig-meddig igen:) Magam sem voltam biztos benne, a visszajelzésekből is azt szűrtem le, hogy mindenki más milyen végre számított... nem hagyhattam úgy:")
      Köszönöm szépen♥

      Törlés
  5. Ez annyira csodálatos, hogy a kedvenc fanfiction-öm lett. Gyönyörűen írsz, mind a két(három) főszereplőnek tökéletes volt a karaktere, imádtam a történetet és sosem volt unalmas. Már korábban akartam írni csak telefonról nem sikerült. Gratulálok neked és még sok ilyen jó fanficet írj! :) Esetleg egy elérhetőséget (facebook, twitter, akármi) kérhetek? Meg szeretném ismerni eme fantasztikus iromány szerzőjét ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan?;; úristen, eszméletlen ilyet olvasni*-* Köszönöm szépen♥ Itt a twitterem: https://twitter.com/leobsesssed :)) óhh, ez aranyos tőled!

      Törlés
  6. ISTENKÉM ANNYIRA GRATULÁLOK T___T EZ ANNYIRA FENOMENÁLIS LETT!!
    Imádtam az egészet, úgy el tudtam képzelni mintha egy filmet néztem volna. Megszerettem mindkét fő karaktert, annyira a szívemhez nőttek, hogy elképesztő!
    Taníts mester T.T
    A vége így nagyon nagyon szép lett. Bár az is szép lett volna, ha Chanyeol megöli magát (na jó ez morbidul hangzik így XDD) és így tulajdonképp legalább ő győzött volna a gonosz felett. És Baek is életben maradt volna, bár tényleg csak gyötrődött volna ezek után.
    De ha már ez lett a vége, én még odaírtam volna egy pillanatot, ami nagyon durván kontrasztálta volna az egészet. Hogy Chanyeol átvált a gonoszba, és ezek után a holt Baek testét hanyagul ledobta volna a földre, hiszen ő mit sem törődik vele. Ez szerintem elég ütős vég lenne, bár így már nagyonnagyon nem happy end ><
    Ez így tökéletes ahogy van ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. JUJ KÖSZÖNÖM SZÉPEN ;A;
      Ennek nagyon örülök:D
      Óhh, szívesen:"3:D
      Köszönöm szépen:) Sokat gondolkodtam rajta, egyszer át is írtam, de hát na. A gonosznak élnie kell, mert nincs mindig happy end és nem lehet minden szép meg jó.
      Gondolkodtam ezen is, de akkor nem jött volna ki az a zárómondat, és én valami olyasmivel szerettem volna befejezni az egészet:D
      Köszönöm szépen, igyekeztem:3 Első befejezett, teljes ficim, szóval olykor hibás, és lehet, csomó dolgot én is másképp írtam volna. Mindenesetre köszönöm, hogy elolvastad*-*

      Törlés
  7. Szia!!

    Végigolvastam ezt a történetedet is ^^ Annyi mindent akarok mondani, hogy azt se tudom, mivel kezdjem...

    Először is úgy terveztem, hogy hétfőig nem olvasom el, mert gyakorlaton sokszor unatkozom és ilyenkor jó valami izgis fanficcel elütni az időt, míg otthon feltalálom magam amúgy is. De annyira kíváncsi voltam, hogy muszáj volt itthon elolvasnom. De nem bántam meg, elég hülyén nézett volna ki, ha végigbőgöm a gyakorlatot...

    Annyira nem szeretem a depis végeket >_< De ez még így is tetszett. Persze titokban végig reménykedtem, hogy happy end lesz, de valójában tudtam, hogy nem lesz az. Az teljes mértékben lehetetlen, elképzelhetetlen lett volna. Igazából én azt hittem, hogy kettős öngyilkosságot követnek el a szereplők (még éjfél előtt). De te még annál is drámaibb véget csináltál O_o Nagyon szomorúúú volt :'( Azt amúgy megkérdezhetem, hogy eleinte hogyan fejezted be? Mert láttam, hogy a csillagos résztől átírtad. És én kíváncsi lennék a másik verzióra is :D

    Kicsit más végre számítottam amúgy. De azt még nem mondhatom el, hogy milyenre :D De örülök, hogy nem olyan lett, mert pont a héten agyaltam ki egy történetet egy bizonyos véggel, és ha te is olyasmire csinálod az olyan lenne, mintha leutánoználak :D Jó, ezt most nem értheted, de majd úgyis elkezdem a másik történetet is valamikor, és ha azzal végzek, akkor megmagyarázom ^^

    Érdekes módon én valamelyest megszerettem a dark Chanyeolt. Vagyis hát szerettem, de utáltam is egyben... Nem tudom megmagyarázni. Igazából nem is a szeretet a jó szó rá, hanem a megértés. Lehet, hogy kicsit beteg elme, de ő is ugyanolyan helyzetben volt, mint a kedves Chanyeol és évekig átélte, hogy nem irányíthatja a testét, neki is biztos rossz lehetett. Ha úgy vesszük ezek után érthető is, hogy ilyen gonosz lett...

    És annak az extra fejezetnek nagyon-nagyon örülök. Szerintem nagyon-nagy szükség volt rá. Féltem, hogy az extra fejezettel úgymond elrontod a befejezést (például a jövőről írsz, hogy Chanyeol hogyan gyilkol, vagy börtönben van, vagy akármi, az nem tetszett volna). De szerencsére teljesen jó volt és igazából már korábban is kíváncsi voltam a régebbi eseményekre, jó volt kicsit belelátni.

    Egy-két dologra amúgy még kíváncsi lettem volna :) Például az extra fejezet kapcsán.
    Vajon Chanyel "betegsége" kimutatható volt korábban is? Tudtak róla a szülei? Mert Yoora az extra fejezetben szól az anyukájának, hogy majd beszélni szeretne vele. És rögtön azt gondoltam, hogy elmondja neki, hogy kezd előtörni a dark Chanyeol, vagy hogy furcsa volt, vagy ilyesmi. Igazából nem derült ki, hogy miről szeretett volna beszélni, de én azért kíváncsi lennék. Vagy direkt hagytad nyitottra ezt a dolgot, hogy a képzeletünkre bízd? :)

    A másik, amire még kíváncsi lettem volna, az Baekhyun húga. Vajon hogy ismerkedett össze Chanyeollal? Vagy nem is ismerték egymást igazából, csak rosszkor volt rossz helyen? És Baekhyunt miért nem ölte meg a gonosz Chanyeol?

    Ezek a kérdések merültek fel, de lehet, hogy direkt csináltad így, hogy pár dolgot a képzeletre bíztál. Csak annyira kíváncsi voltam >_<

    Nagyon tetszett ez a történet, imádtam :) Mától számíts rá, hogy minden történetedet és oneshotodat el fogom olvasni így utólag és várom a további írásaidat is ^^

    Köszönöm szépen, hogy elolvashattam!!!! :) Imádom nagyon ezt a történetet, szerintem újra fogom még olvasni ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Az a baj, hogy én meg imádom a depi endeket, mert szerintem azokra sokkal jobban emlékszik az ember, mint mondjuk valami boldog végkimenetelre. Plusz nem vagyok egy túl pozitív lélek sem:D Örülök, hogy sikerült elérnem a kellő hatást. A kettős öngyilkosság megfordult a fejemben, de... inkább ennél maradtam. Hát legelőször úgy, hogy Chanyeol ír egy levelet Baekhyunnak, és még éjfél előtt elhagyja, hogy ne essen bántódása. De nekem az túl sablon volt, én pedig szeretek egyedit alkotni, szóval átírásra került, és lett belőle ez:)

      Na, akkor majd kíváncsian várom, hogy milyen végre gondoltál, és milyet valósítasz meg:D

      Nekem az egyik kedvenc karakterem volt az egész fanfiction közben, szóval megértelek. Ezt a hatást szerettem volna elérni evil Chanyeollal kapcsolatban, hogy bár ijesztő, még is szeretitek. Próbáltam direkt rávilágítani az ő helyzetére, és érzéseire is egyaránt, úgy hogy örülök, hogy átment ez az egész:D

      Szükségét éreztem én is az extra fejezetnek, mert azért még sem bízhatom rátok, hogy az egészet magatoktól találjátok ki. Hogy őszinte legyek, a minap gondolkodtam egy epilóguson, ami már ugye evil Chanyeol szemszögéből megy, de még nem tudom. Semmi vérengzés (max említés szinten), egy rövidre mesélés, egy sokkoló véggel lezárva.

      Én úgy gondoltam, hogy ugye evil Chanyeol már akkor létezett benne, és ő volt annyira okos, hogy ezeket a furcsa jeleket eltüntesse, és senki ne sejtsen semmit. Jaj, szerintem ott félre értetted. Nem Yoora akart beszélni az anyukájukkal, hanem fordítva. És azért, hogy ne ijesztgesse az öccsét.

      Ahhoz is szeretnék még írni egy extra fejezetet, hogy mindenkinek tiszta legyen az, ami nekem tök egyértelmű. Én úgy képzeltem, hogy ismerték egymást, viszont akkor, mikor a testet a gonoszé volt. Mert ugye, mikor még Chanyeol kicsi volt nem kapott semmi gyógyszert, nem érzékelt nagyon sok mindent ezekből, és a gonosz könnyedén át tudta venni akkor még az irányítást. És úgy ismerkedett meg Baekhyun húgával, hogy egy iskolába jártak. Ha megölte volna, akkor nem lenne itt ez a sztori:D

      Hát remélem elégedett vagy a válaszokkal:D

      Köszönöm szépen!:3 Óh, aranyos vagy, köszönöm*-*

      Én tartozom hálával, hogy elolvastad és kifejtetted a véleményedet!:D

      Törlés
    2. Szia!

      Igen, általában tényleg tovább megmaradnak az emberekben a depis végek :D Én annyira nem ilyen vagyok. Nálam ha tetszik az egész történet, akkor mindenképpen el akarom még olvasni és mindenképpen megmarad, nem a végén múlik. De persze az ilyen depis történeteknél én is utálom, hogy ha cukormázos, minden jó lesz véget csinálnak az írók (mert akkor teljesen a hitelét veszti a drámai hangulat). De azt nagyon szeretem, ha jó véget kapunk valami kis rosszal ^^ De igazából teljesen mindegy, ha az egész történet tetszik, akkor a vége is tetszeni fog, bármit is csinálsz (vagy legalábbis majdnem bármit) :D

      Jó, hogy átírtad ilyenre a végét :) Az még ennél is depisebb lett volna szerintem. Mert inkább haljon meg boldogan, mint éljen szomorúan.

      Tényleg félreértettem, köszönöm! :D Így mindjárt világos.
      És a magyarázat is jól jött Baekhyun húgával kapcsolatban ^^

      Ha úgy döntesz, hogy csinálsz extra fejezeteket, akkor azokat is nagyon várom ;)

      Bomi ^^

      Törlés
    3. Szia!

      Mondom én!:) Szerintem már a legelején lehetett érezni, ebből semmi jó nem lesz. Eleve úgy ültem neki a sztorinak, hogy itt bizony csak is a tragikus vég jöhet szóba.

      Örülök, hogy sikerült választ adnom a kérdéseidre!:)

      Időm, mint a tenger (mármint ha azt nézzük, hogy mennyi nap van vissza az évből), szóval bármi lehetséges:3

      Törlés
  8. Most olvastam el a fanficet, és fuu, nagyon sok írni valóm van, amiket fejezetenként formálgattam, de gondoltam, majd egyben a végén, most viszont egy érzelmi roncs vagyok..A végét már alig tudtam olvasni a könnyeimtől :'(

    *öt perccel később*

    Szóval, nagyon nagyon imádom a beteg fantáziádat!!:D Először a mák ficeddel kezdtem, a You are mine-al, e mivel az nincs befejezve, gondoltam elolvasom ezt. Mindkét esetben a 0. fejezet iszonyatosan jóra sikerült, megfogott és rögtön látszott hogy nem tömegfic.
    Baekhyun nagyon kedves volt végig és imádtam a karakterét, bár nem tudom felfogni, hogyan tudta túltenni magát azon hogy Chanyeol (még akkoris ha a BadChanyeol,de, külsőre ugyanaz) ölte meg a húgát a szeme láttára és hogy ennek ellenére se tartott Chanyeoltól egy percig sem.
    Chanyeolt nagyon sajnáltam, mert szar lehet hogy valaki más uralkodik feletted, ráadásul elfelejted hogy mit csinált. Plusz az intézmény se volt valami pozitív hely, szóval amíg meg nem jelent Baekhyun elég szar volt neki.(meg azért utána is)
    A badchanyeol-t bár utálni kéne, én mégse tudom, mert valahol tetszik ez az elmebeteg én xd A tükrös dolog pedig nagyon tetszett:D
    Amikor Chanyeol visszakerült az intézetbe kicsit kiakadtam, nem tudtam elképzelni hogy hogy fog kikerülni onnan. És hogy az összes orvos gonosz volt és csak rosszat akartak neki... Egy pillanatra azt hittem hogy új főszereplő lesz, a titokzatos srác, és hogy teljesen más irányt vesz a történet, de örülök hogy nem:) Bár örültem volna ha kicsit többet tudunk meg az ismeretlen srácról, nagyon érdekel hogy ő most mi is/ki is:D Nagyon örültem hogy nem kellett minden fejezet végén várnom, mert megőrültem volna, ha nem tudom meg, hogy mi történt amikor kiszökött>.<
    De amikor amnéziás lett... na engem nagyon kikékítenek az amnéziás sztorik. Egyszerűen nem bírom őket. De Baekyun olyan kis aranyos volt, hogy még ez se tudott sokáig zavarni^^ A naiv megszólalásai és cselekedeti irtó aranyosak (és viccesekxd) voltak:D Bár megtudtam érteni Baekyunt hogy kicsit kivolt már tőlexdd
    Amikor egyezséget kötött Chanyeol a rossz énjével, az olyan szar volt.. Bár az elejétől tudtam hogy nem lehet Haddy End, azért mégse volt jó>.< Valami ilyenre számítottam, de nagyon szomorú volt így is:( Összejöttek és erre alig tudtak boldogok lenni együtt, főleg Chanyeol, aki ugye végig tudta hogy mi lesz. Eléggé meglepődtem amikor Chanyeol gonosz énje egyszercsak leszúrta Baekhyunt, az nagyon nem volt fair! De legalább együtt haltak meg, hiszem ha úgy vesszük Chanyeol sincs többé. Nem tudom milyen lett az előző befejezés, de mindenesetre ez nagyon tetszett, szép és drámai volt:)

    Remélem, hogy a másik történeted is ilyen jó lesz (nem kételkedek benne:D) és hogy mégtöbb hasonló sztorit olvashatok majd tőled, mert nagyon szeretem ahogy írsz:)

    U.I.: Az extra fejezetet még nem olvastam el, majd csak most fogom, szóval ha olyat kérdeztem amire abban van magyarázat, akkor bocsi^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gonosz voltam nagyon, igaz?:c

      Haha, köszönöm szépen. :D Szeretem, amikor az emberek így vélekednek ez vagy a másik ficim után. :))) Igen, az most egy ideig szünetel technikai okok miatt, pedig már szívesen írnám tovább. :\ Ennek felettébb örülök, a 0. fejezeteket igyekszem mindig izgalmasra és lényegretörőre írni. :D
      A történet újraolvasása során bennem is felmerült ez, de hát Chanyeol az Chanyeol, és azért a viselkedéssel sokkal több mindent lehet kifejezni, és Baekhyun annak tudatában, hogy igazából nem is Chanyeol tette, sokkal engedékenyebb(?) volt.
      Chanyeolnak szomorú sorsot szántam, és úgy tűnik, ez átjött neked is. :D
      Fúúú, nekem ő volt az egyik kedvenc karakterem, annak ellenére is, hogy mekkora egy szemét volt.
      Igazából én azt az idegent Leonak képzeltem el, de nem is szántam neki nagy szerepet, sőt, talán a képzelethatárán táncol az az acélostekintetű szereplő. Szóval nem tudom, csak úgy gondoltam egyet, hogy milyen jó lenne egy ilyen szereplő bele. :D
      Az amnézia hirtelen ötlet volt, de szerintem be is vált. :D Szerettem a butus Baekhyunnal írni. :3
      Sajnálom. :( Valamivel izgalmassá kellett tennem a sztorit, és nem akartam ilyen sablonszerűen megoldani, ez meg olyan kétes helyzet volt: tudtad, de még sem, hogy mi fog történni. Igen igen, gonosz vagyok, akárcsak Chanyeol evil énje, hahahaha. Igazából már untam a happy enddel végződő ficiket, így gondoltam, nálam ez most máshogy lesz. :D Jobb is, hogy nem tudod, milyen lett, mert szerintem nem illett egyáltalán a történethez. Köszönöm szépen!:3

      Igyekszem jóra írni, és az elképzeléseimnek megfelelőt alkotni. Jaj, nagyon aranyos vagy, most itt virul a fejem. :D Igyekszem egyedi történeteket kitalálni, amivel aztán meglephetlen titeket, olvasókat. :D

      Az utóiratra a válaszom csak annyi, hogy semmi olyat nem kérdeztél, ne aggódj. :D

      Törlés
  9. Szia! Nem is tudom hol kezdjem. Most fejeztem be a történet olvasását és túl sok minden kavarog a fejemben, de azért megpróbálok érthető véleményt írni.
    Pár nappal ezelőtt fejeztem be egy fanficit, ezért új után néztem. Elég sokat keresgéltem mire ráakadtam a tiedre. Nem is tudom miért nyitottam meg, mert nagyon ritkán olvasok EXO-s ficiket, főleg yaoit, de valami miatt mégis rákattintottam.
    Elkezdtem olvasni a bevezetőjét és frászt kaptam. Soha életemben nem néztem vagy olvastam horrort, ezért (és azért is mert este volt) félre dobtam a telóm és reméltem, hogy nem lesznek rémálmaim. De másnap valami miatt a kezembe vettem és az előzményekben megkeresve újra megnyitottam. Nem tudom miért, ne kérdezd.
    Az első fejezet végére érve váratlan hatást értél el. Kíváncsivá tettél. Ez (szerintem) nagy szó. Bár nagyon sok ficit olvasok, egy kezemen meg tudom számolni, hogy melyik fogott meg ennyire. Szóval két nap alatt kivégeztem mind a huszonöt fejezetet, és rá kellett jönnöm, hogy ez nem horror, hanem psziho. Amit viszont szeretek, nagyon is.
    Ami nagyon tetszik az írásodban, hogy nem közhelyes. Ami, valljuk be, manapság nagyon ritka. A fejezetek nem túl rövidek, nem túl hosszúak, pont jók.
    Nagyon érdekes és nehéz témát választottál, de nagyon ügyesen találtad. Nem bonyolítottad túl a megmagyarázását a személyiségzavarnak, pont annyit árultál el róla, amennyi szükséges volt.
    Minden fejezetben földobtál egy kérdést, melyet a következő fejezetekben megválaszoltál, ezzel felkeltve az olvasó figyelmét. Bár egy-két kérdést számomra megválaszolatlanul hagytál. Mi volt az oka Haneul cselekedetének? Mit tervezett Chanyeollal? Baekhyun húgát miért ölte meg?
    Ha pár szóval jellemeznem kéne a ficidet azt mondanám, hogy váratlan fordulatokkal teli. Ezt bizonyítja a vége is, mikor Baekhyunt leszúrja. Bár nem azon lepődtem meg nagyon, hogy megölte, hanem hogy utána nem lesz öngyilkos.
    "Röviden" ennyi a véleményem a történetedről.
    U.i.: Imádom, hogy amnéziás lett! Kedvenc témám, és olyan aranyosnak csináltad meg a karakterét.
    2.U.i.: Most fogom elolvasni az extra fejezetet, nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hűha, még mindig csodálkozok, mikor a történet befejezése után kapok egy hozzászólást, mármint... van aki még komolyan rátalál és elolvassa?:D Meglep.
      Ne aggódj, nem te vagy az egyetlen, aki az elején kibukott, mert visszaolvasva tényleg kicsit durva lett, de máshogy képtelen lettem volna elkezdeni a történetet.
      Azta, le a kalappal előtted, nagyon gyors voltál:D És őszintén, jó érzéssel tölt el, hogy felkeltette az érdeklődésedet és folytattad az olvasást!! ^-^
      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat!
      Igazából ezek olyan dolgok, amikre én sem nagyon tudom a választ. Tudom, mint a történet írójának tisztában kéne lennem ezekkel is, de komolyan, annyira régen volt már, hogy feledésbe merültek az akkor kitalált, le nem írt okok. Annyi mintha rémlene, hogy Haneul azért akarta Chanyeol gonosz énjét "megszerezni" és az irányítása alá vonni, hogy hatalma legyen (?) Nem tudom xD Szóval az olvasóra bízom :D Baekhyun húgának halálára sem emlékszem már :c Ha most írtam volna a történetet, minden bizonnyal figyeltem volna ezekre az apróbb részletekre, tényleg.
      Tudod, ez amolyan "Meglepetéééééééés" dolog:D

      Törlés
  10. Szia, megint. :) Kihagytam egy kérdést, ami már az első fejezetben megfogalmazódott bennem. Minden fejezetben van egy címe, és ennek az első betűje ki van emelve. Miért? Ebből egy szót / mondatot akartál kirakni? Ha igen, bocsi, de mobilon egy örökkévalóság mire újra végig pörgetem a fejezeteket, hogy egybe olvassam. Ha viszont nem, akkor miért emelted ki?
    Juj, végeztem az extra fejezettel, és szerintem nagyon jó, hogy nem az elejére tetted, mert így sokkal hatásosabb? nem vagyok benne biztos, hogy ez a megfelelő szó rá. De remélem így is érted, hogy mit szeretnék mondani. Bár őszintén megmondva, nem teljesen értem, hogy miért az ő halálukat írtad le. Miért nem a szüleiét? Mert azzal egy keretet attál volna a történetednek, azzal kezdted és azzal fejezed be. De ez az én véleményem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága Csill!:3 Mikor olvastam a kérdésedet, meglepődtem egy kicsit. Olyan jó ötletnek hangzik, kár, hogy akkor ez nem jutott eszembe:D Csak azért vannak kiemelve, mert nekem ez így jobban tetszett, valahogy ez olyan figyelemfelkeltő tud lenni:3
      Igen, ne aggódj, értem mit szeretnél ezzel mondani. Azért az övékét, hogy az olvasók tudják, mikor kezdődtek a borzalmak és nekem rögtön ez ugrott be, mikor erre gondoltam, nem pedig a szülők halála. Bár ez is egy jó gondolat, de sajnos ezt is az olvasóra kell bíznom:D

      Törlés
  11. Én csak ma találtam rá erre a fanficre. Kérlek szépen nagyon tetszett. Egyfolytába újabb és újjab csavarok. Eleinte Baekyeolt nem szerettem, de ebben a történetben kifejezetten imádtam hogy pont őket raktad be. Már nagyon is szeretem ezt a párost. Annyira élethűvolt hogy azt elmondani nem tudom. Lelkiszemeim előtt az egész lejátszódott ami még hatásosabbá tette. Nem vagyok sírós fajta, de aki olyan fanficet tud írni ami miatt könnybe lábad a szemem annak ezer gratula. A vége egyszerűen fantasztikus volt, de úgy az egész történet is. A komikat látva gondoltam szépen kifog tűnni az én rövidem a sok hosszú között erre ilyen hosszút alkotok. Ez is annak köszönhető hogy van ami miatt ennyi mindent eltud az ember mondani. De ha az összes gondolatot elakarnám mondani addigra "megőszülök". Nagyon tetszett csak így tovabb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, még egy kedves és aranyos, meglepetést okozó olvasó!:3 Na, örülök, hogy sikerült elérnem, hogy megszeresd őket, számomra Baekyeol az ultimate otp ^-^ Jaj, te öröm olvasni a hozzászólásodat, de tényleg!:D Köszönöm szépen a hosszú kommentet, nagyon jól esett!:) Fogalmam sincs, a jövőben mikor fogok újra ilyen hosszút írni vagy egyáltalán bármikor is írni.

      Törlés
  12. Szia
    Most olvastam el a ficit, egy nap alatt, mert képtelen voltam abbahagyni az olvasást, egyszerűen FANTASZTIKUS volt az egész.

    IMÁDTAM!!!!!!

    Sajnálom, hogy csak most találtam rá erre a csodálatos ficire. Minden nagyon nagyon tetszett benne. A sztori, már az első résznél megragadott. Imádom a horrorosabb történeteket, meg már unom is a tipikus sablon sztorikat, de ez pont az ellenkezője volt. EHHEZ HASONLÓ NINCS!

    Mindig meg tudtál lepni a váratlan fordulatokkal, csavarokkal. Sokszor már azt hittem, hogy vége, de aztán megint volt egy csavar benne és izgulhattam újra agyon magam :D

    Az utolsó két részt szerintem már végig bőgtem. Egyrészt, mert tudtam, hogy lassan el kell egymástól vállniuk, másrészt, mert nem akartam, hogy vége legyen a ficinek.

    Hivatalosan is kijelenthetem, hogy ez volt eddigi LEGJOBB BaekYeol fiction, amit valaha is olvastam. Bár a vége kicsit felbaszott, mert hozzá vagyok szokva a happy end-ekhez, de minden egyes pontja a történetnek valósághű volt, mint ahogy a vége is. Ennek így kellett történnie.

    Mint minden anime/sorozat/könyv után, most is hiányérzetem van. Úúúgy olvasnám még.
    Köszönöm, hogy olvashattam ezt a történetet, remélem nem hagysz fel az írással :*

    "Köszönöm"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!^^
      Azta, nagyon kitartó és gyors vagy, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült elolvasnod! :D
      Ezt örömmel olvasom. :)
      Nem az a lényeg, hogy mikor találsz rá, hanem hogy rátaláltál, haha ;D Mosolyogva olvasom a mondataidat, mert tényleg meglep, hogy még mindig (így egy-másfél év után) sikerül ilyen véleményeket kicsalni az olvasókból.
      Megtiszteltetés, hogy így gondolod, nagyon jól esik ;; A végét illetően sajnálom, tényleg, de még mindig azon az állásponton vagyok, hogy a szomorú történetek jobban megmaradnak, mint a happy enddel végződőek. :3

      Én köszönöm, hogy időt szántál rá és elolvastad, hihetetlenül hálás vagyok a kommentért és a türelmedért!:3

      Törlés
  13. Szeretnék én is olyan hosszú kommentet írni, mint a többiek, de nem tudok. Egyszerűen akkora gombóc van a torkomban, hogy menten megfulladok. Életemben talán egyszer sírtam egy blogon, de talán az se nevezhető sírásnak, legfeljebb megkönnyezésnek, de most... Gombóccal a torkomban írom le, ezeket a szavakat, lehet, hibásan, mert a piros, hullámos aláhuzáson kívül semmit nem látok. Nagyon jó volt végig olvasni, köszönöm, hogy megosztottad ezt a csodát velünk... hogy is mondjam, nagyon elkéstem a kommentel, már 2015 van, és ahogy látom ez 2013 - ban írtad, nem baj, fő, hogy leírtam az érzéseimet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édesistenem, na látod, én meg a válaszolással késtem el egy kicsit, amit nagyon sajnálok! Köszönöm szépen a kommentedet, iszonyat jól esett olvasni és legbelül a megtiszteltetés érzése fogott el, plusz az arcomra egy kis mosoly is kanyarult :D Még egyszer köszönöm szépen! ♥

      Törlés
  14. Oké, tehát. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat... ezt a részt, már tegnap (vagyis inkább ma), fél három felé elolvastam, persze azért, mert makacsul ragaszkodtam hozzá, hogy egyben elolvasom az egész sztorit. De makacsságom eredménye az lett, hogy az álmosságtól és a mély depresszióba esett lelkiállapotomtól korlátozva inkább úgy döntöttem, hogy a véleményemet inkább reggel zúdítom rád, tiszta fejjel (legalábbis azt hittem, hogy mostanra kitisztul).
    Először is. Sokat gondolkoztam azon, hogy ide, vagy az epilógushoz írjak, hisz ez KETTEJÜK történetének vége, külön-külön és együtt is, viszont az epilógus a legutolsó bejegyzés, az volt, az időrendben hozzám legközelebb álló, viszont végül úgy döntöttem, hogy a két iromány megér két külön kommentet. Ott elmondom a véleményem GonoszChannie-ról, itt viszont az egész történetről.
    Szóval. Én egy eléggé sírós személyiség vagyok, így nem újdonság, ha azt mondom, hogy csoda, hogy nem költöttem fel apáékat hajnali (vagy éjszaka, kinek, mi) fél háromkor a bőgésemmel. Könnyeztem, szipogtam, hüppögtem, és néha csak elégedetlen "nyávogások" hagyták el torkom. Persze nem a történettel voltam elégedetlen, hisz ennek ez volt a legjobb, legdrámaibb, legkiválóbb befejezés, de azért mind tudjuk, hogy mikor az olvasó már beleéli magát a sztoriba, nincs visszaút, ő neki mindegy mi lesz a vége, csak Happy-End legyen, és hát.... ez nem az lett, legalábbis nem az a fajta "Chanyeol legyőzi gonosz énjét és Baekhyunnal boldogan élnek, míg, meg nem halnak" <- de ha így belegondolok, ez a befejezés is ilyen (legalábbis a mondat másik fele), hisz boldogan éltek, míg meg nem haltak, csak épp a halál közel volt, és le volt írva, ezzel kicsit letargiába taszítva az olvasót.
    Ma reggel ébredés után, eszembe jutott az éjszakám, mármint a történet és a befejezés, és lelohadt arcomról a "Juuj, de kényelmes az ágy" féle mosoly, és megint akkora depresszió tört rám, mint éjszaka. Sírni már nem tudtam, mert a könnycsatornáim teljesen kiszáradtak. Most viszont, mielőtt még elkezdtem ezt a megjegyzést megírni, fájószívvel, ugyan, de elolvastam a dőlt betűs részt a végén. És ahogy ennek hatására újra bekönnyezett a szemem... hát én már meg sem lepődtem.
    Csak annyit szeretnék még így lezárás képen mondani, hogy remélem, azért valahol van egy olyan Happy-End-End, hogy mennyben, pokolban, vagy ki tudja hol, de hőseink újra találkoznak.
    Gondolkoztam, hogy esetleg el kezdek könyörögni, hogy küldd el nekem az eredeti befejezést, hát ha úgy megnyugvást nyer a kicsi, zaklatott szívem, de inkább nem. Jó ez így. Kell ennyi depresszió, ami eszembe juttatja, hogy nekem mennyivel jobb élet adatott, amiért hálásnak kell lennem, és őrületbe kergetni a körülöttem levőket a Chanyeol-féle "Köszönöm-áradattal".
    Kezdem akkor veled. Köszönöm, hogy megírtad ezt a történetet és megosztottad velem, velünk, az olvasókkal, akik végig izgulva az egészet, olvasták és imádták. Olykor sírtak, olykor nevettek.
    Remélem elolvasod ezt a megjegyzést is valamikor, és egy rövidke választ kapok rá, de ha nem, igazából azt sem veszem magamra, de arra számíts, hogy valamikor újra el fogom olvasni ezt a történetet, és minden részhez írni fogok valamit. Egyenlőre viszont csak ide, és az Epilógushoz tervezem.
    Millió ölelés és egyéb, Daph

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan de olyan drága vagy, egyszerűen csak vigyorgok itt a gép előtt, mint valami őrült és nem tudok mit kezdeni ennyi kedves és dicsérő mondattal, amit a nyakamba zúdítottál ezzel az irdatlan hosszú és szívmelengető véleménnyel ;____;
      Boldogsággal tölt el, hogy sikerült érzelmeket kicsalnom belőled, plusz, hogy a végén megkönnyezted... Számomra mindig is az a történet a nyerő, aminek a vége szomorú, hiszen az jobban megmarad és jobban furdalja az oldaladat a kíváncsiság, hogy mi lett volna, ha... amit persze sosem tudunk meg :D
      Köszönöm szépen, hogy kifejtetted a véleményedet és nem sajnáltad tőlem a betűket c: Imádtam olvasni minden sorát! ♥

      Törlés
  15. Nos... Minden hálám a tiéd... Egyszerűen fantasztikus volt a történet, a megfogalmazás és... És a vége. Rengeteg ficit olvastam, de ez az első amit konkrétan faltam. Így évekkel az után miután befejezted lehet nem is látod majd ezt a hozzászólást. Az egész teljesen magával ragadott, még életemben nem olvastam ilyen, számomra hardcore módon. Komolyan még evés közben is olvastam! Nagyon tetszett! Köszönöm!:)

    VálaszTörlés
  16. Nos... Minden hálám a tiéd... Egyszerűen fantasztikus volt a történet, a megfogalmazás és... És a vége. Rengeteg ficit olvastam, de ez az első amit konkrétan faltam. Így évekkel az után miután befejezted lehet nem is látod majd ezt a hozzászólást. Az egész teljesen magával ragadott, még életemben nem olvastam ilyen, számomra hardcore módon. Komolyan még evés közben is olvastam! Nagyon tetszett! Köszönöm!:)

    VálaszTörlés